Iskolák

BAAA – Busines Academy Aarhus

A Business Academy Aarhus (BAAA) egy felsőoktatási akadémia, amely különböző Academic Profession (AP) és Bachelor (BA) programokat kínál:
Biotechnológia, Építési technológia, Környezet, Pénzügy, Innováció és vállalkozási ismeretek, Informatika és technológia, Marketing, Értékesítés és szolgáltatás, Web, Média és Kommunikáció
A BAAA-nak 6 különböző kampusza van Aarhusban. A tantermek, a könyvtárak és a laboratóriumok a legmodernebb berendezésekkel, eszközökkel, valamint vezeték nélküli internet elérhetőséggel vannak felszerelve. A diákok a hét minden napján, a nap 24 órájában használhatják az akadémia épületeit.

 

BASW – Business Academy South-West

Az intézmény kisebb létszámú csoportokkal, így személyesebb légkörrel várja az ott tanulni vágyókat Sönderborgban és Esbjergben található kampuszaiban. A iskola a következő programokat kínálja:
5 AP program: Computer Science, Fashion Design, Management Technology, Marketing Management, Multimedia Design.
5 Top-up Bachelor program: Design and Business, International Sales and Marketing, Software Development, Technical Management Offshore, Web Development.
1 teljes Bachelor program: Architectural Technology and Construction Management.
A Technical Management Offshore szak különleges a BASW-n, mivel Esbjerg városában jelentős az off-shore ipar.

 

CPH-Business – Copenhagen Business Academy

Dánia egyik legnagyobb akadémiája, körülbelül 1.000 nemzetközi diákkal, több mint 50 különböző országból. Koppenhágában található mindhárom kampusza: Lyngby, Nörrebro és Valby. 2 AP programot és 6 Top-up Bachelor programot ajánlanak:
AP: Marketing Management and Service, Hospitality and Tourism Management
Top-up Bachelor: Innovation and Entrepreneurship, International Hospitality Management, International Sales and Marketing Management, Sport Management and Web Development.
Student BLOG!

 

KEA – Copenhagen School of Design and Business

A KEA-nak 4 kampusza van Koppenhágában: Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes gade, Lygten és Bispevej.
Az iskola belsőépítészetileg rendkívül modern, igazi nemzetközi légkörét az ott tanító külföldi tanárok és tanácsadók biztosítják. Több mint 1000 nemzeközi diák tanul a KEA-n, 40 különböző országból.
3 AP programon, 4 Top-up Bachelor és 3 teljes Bachelor programon lehet tanulni.

 

Dania Academy – Business Academy Dania

A Dania Academy, méretét tekintve, a közepes nagyságú dán akadémiák közé sorolható. 2 kampusza van 5 nemzetközi programmal Viborgban és Randersban.
Viborgban a kollégium közvetlenül az akadémia mellett található. Itt a következő szakok közül lehet választani:
AP program: Marketing management, Automative Technology és IT-technology.
A Randersban választható programok:
AP programok: Marketing management és Service- Hospitality and Tourism Management.
Top-up programok: International Tourism Management.

 

UCN – University College of Northern Denmark

A főiskola az ajánlott programok számát tekintve – 14 különböző program – a legnagyobb Dániában. Ezek közül található 6 AP, 5 Top-up Bachelor és 3 teljes Bachelor program. Az intézménynek 2 kampusza van. A fő kampusz Aalborgban.
Több mint 950 külföldi diák tanul itt, 40 különböző országból, így az iskolában igazán nemzetközi a légkör, a sok külföldi oktatónak és a nemzetközi cégekkel való együttműködésnek köszönhetően is.

 

University College Absalon

A főiskolának két kampusza van. Vordingborgban International Teacher Education szakon lehet 4 év tanulással Bachelor diplomát szerezni. Ez a végzettség különlegesnek számít Dániában, így az elhelyezkedés a tanulmányok befejezése után elég könnyű. A nemzetközi általános iskolai tanárok iránt egyre nagyobb a kereslet világszerte.
A BioTech program (3,5 év) Kalundborgban található, amely a BioTech és hasonló céget “mekka”.
(a legtöbb diáknak van egy tanulmány-releváns diákmunka).
Itt a “Kalundborg szimbiózis“.

 

UCsyd – University College South

Az intézmény Haderslev városában található. A kampusz kicsinek számít, így az itt tanuló diákok intim légkörben, egy “nagy család” tagjaként vehetnek részt az oktatásban. Egy programot ajánlanak angol nyelven:
Elementary School Teacher! (altalános ískola tanár)

 

VIA – VIA University College

A VIAUC-nak három kampusza van. Horsensben található a fő kampusz, Herningben a VIA Design nevű divattervező akadémia, Aarhusban pedig a harmadik intézményrész.
A VIAUC egyike a legnagyobb főiskoláknak Dániában. 10 különböző program közül lehet választani Business, Construction, Fashion Design, Engineering és Health területen.
Az iskola nyári kurzusokat is kínál angol nyelven július-augusztus hónapban középiskolás illetve egyetemista diákok számára.

 

Zealand Academy of Technologies and Business

Az intézménynek 3 kampusza van 500 nemzetközi diákkal Sjaelland szigeten. A kampuszok viszonylag kicsinek számítanak, így a diákok személyes légkörben tanulhatnak. A Zealand a következő programokat ajánlja kampuszok szerint:
1. Roskilde:
AP: Marketing Management, Computer Science
Top-up Bachelor: International Sales and Marketing Management, Web Development
2. Köge:
AP: Multimedia Design and Communication, Logistics Management, Service, Hospitality and Tourism Management
Top-up Bachelor: E-concept Development
3. Naestved:
AP: Commerce Management
Top-up Bachelor: Innovation and Entrepreneurship, International Sales and Marketing Management