Study Abroad - Design your future!
 
Study Abroad

Iskolák

BAAA – Busines Academy Aarhus

A Business Academy Aarhus (BAAA) egy felsőoktatási akadémia, amely különböző Academic Profession (AP) és Bachelor (BA) programokat kínál:
Web, Média és Kommunikáció
A tantermek, a könyvtárak és a laboratóriumok a legmodernebb berendezésekkel, eszközökkel, valamint vezeték nélküli internet elérhetőséggel vannak felszerelve. A diákok a hét minden napján, a nap 24 órájában használhatják az akadémia épületeit.

 

BASW – Business Academy South-West

Az intézmény kisebb létszámú csoportokkal, így személyesebb légkörrel várja az ott tanulni Esbjergben található kampuszaiban. A iskola a következő programokat kínálja:
2 AP program: Computer Science, Multimedia Design.
2 Top-up Bachelor program: Software Development, Web Development.

 

University College Absalon

A főiskolának két kampusza van. Vordingborgban International Teacher Education szakon lehet 4 év tanulással Bachelor diplomát szerezni. Ez a végzettség különlegesnek számít Dániában, így az elhelyezkedés a tanulmányok befejezése után elég könnyű. A nemzetközi általános iskolai tanárok iránt egyre nagyobb a kereslet világszerte.
A BioTech program (3,5 év) Kalundborgban található, amely a BioTech és hasonló céget “mekka”.
(a legtöbb diáknak van egy tanulmány-releváns diákmunka).
Itt a “Kalundborg szimbiózis“.

 

UCsyd – University College South

Az intézmény Haderslev városában található. A kampusz kicsinek számít, így az itt tanuló diákok intim légkörben, egy “nagy család” tagjaként vehetnek részt az oktatásban. Egy programot ajánlanak angol nyelven:
Elementary School Teacher! (altalános ískola tanár)

 

VIA – VIA University College

A VIAUC-nak három kampusza van. Horsensben található a fő kampusz, Herningben a VIA Design nevű divattervező akadémia, Aarhusban pedig a harmadik intézményrész.
A VIAUC egyike a legnagyobb főiskoláknak Dániában. 10 különböző program közül lehet választani Business, Construction, Fashion Design, Engineering területen.
Az iskola nyári kurzusokat is kínál angol nyelven július-augusztus hónapban középiskolás illetve egyetemista diákok számára.