University College Birmingham

Birmingham városa

Birmingham Anglia második legnagyobb városa,mely büszke az üzleti innovációs történelmére, élénk kulturális életére és globális profiljára. Európa egyik ‘legfiatalabb’ városa,mivel a népesség 40 százaléka 25 év alatti. Talán nem meglepő, hogy a város 70 000 diáknak ad otthont, akiket vonzanak Birmingham világszínvonalú létesítményei illetve az, hogy a városban Londonnál mintegy 55 százalékkal olcsóbbak a megélhetés költségei.

A UCB, Birmingham központjában található egyetem és a diákszállója is a város szívében helyezkedik el. Közel van a nyüzsgő központi üzleti negyedhez – ami divatos bárok, kávézók és díjnyertes éttermek otthona, valamint a történelmi negyedhez, ahol az Egyesült Királyság ékszerinek csaknem felét készítik.

 

UCB (University College Birmingham – www.ucb.ac.uk) szívesen fogadja a nemzetközi diákok pályázatait, így ha felvételt nyersz, egyike leszel a 65 országból származó 1100 nemzetközi diáknak.

A UCB már több mint 20 éve fogadja a nemzetközi diákokat, így biztos lehetsz benne hogy az otthonodtól távol is megkapod a segítséget és támogatást amelyre a tanulmányaid során szükséged lehet.

 

 A UCB a következő képzéseket ajánlja:

 • Leisure:
  Hospiality Management; Tourism Management; Adventure Tourism; Events Management; Aviation & Airport Management; Heritage Management; Sports Management; Sports Therapy; Exercise, Health & Fitness Studies;

 

 • Food:
  Culinary Arts Management; Food & Consumer Management; Food & Beverage Management;

 

 • Business-Marketing:
  Business Enterprise; Marketing Management;

 

 • Social:
  Childcare Studies; Health & Social Care;

 

A UCB által ajánlott képzések listáját itt találod: