StudyAbroad

Rólunk

A StudyAbroad egy olyan szervezet, amely a külföldön továbbtanulni kívánó magyar, horvát és szerb fiatalokat támogatja. A külföldi tanulás komoly döntés, ebben tudunk segíteni.

A számok beszélnek

2004 óta:

  • Több mint 1000 magyar és horvát diáknak segítettünk külföldön tanulni.
  • 3 országban kínálunk különböző diplomákat.
  • 4 kolléga Magyarországon.

Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy a fiatalok számára nagy élmény külföldre menni. Azok, akik külföldre mennek tanulni, megtanulnak más nemzetiségűekkel együttműködni, és olyan nemzetközi kapcsolatokat építenek ki, amelyek hasznosak lehetnek későbbi pályafutásuk során. A pályakezdésben nagy különbséget jelent, hogy hazájában szerezte-e a diplomáját, vagy külföldön, nemzetközi környezetben. Aki szeretné felfedezni a külföldön való élet- és munkavállalást, sokkal egyszerűbb, ha családalapítás előtt kipróbálja. Fiatal korban könnyebb beilleszkedni egy új környezetbe, elfogadni más értékeket.

Mi a StudyAbroadnál hónapokat vagy akár éveket töltöttünk külföldi tanulással és munkával, ami megtanított minket összehasonlítani és értékelni hazánkat. Emellett olyan betekintést nyertünk, amelyek segítségével segítjük a tanulókat, hogy megtegyék a következő lépést a jövőjükben.