Munkatársaink

Niels Otto Pedersen

„2004-ben Magyarországon elsőként indítottuk el a Study in Denmark projektet. Mivel életem jelentős részét külföldön töltöttem, határozottan hiszek abban, hogy a fiatalok számára egészséges, ha más kultúrát látnak. Ettől egészen más szemmel néznek majd saját hazájukra. Mindkét lányom Dániában tanul, így személyesen is megtapasztaltam milyen kiküldeni a gyerekeimet külföldre.”

Angyal Gabriella

„Két Dániában tanuló fiatal édesanyjaként azoknak a szülőknek szeretnék segíteni akik nem tudják hogyan támogassák gyermekeiket külföldi továbbtanulásukban. Tapasztalataim megosztása hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyebb szívvel engedjék el őket.”

Magyar Anita, Székesfehérvár

Magyar Anita

„Az általam nyújtott tanácsadás személyre szabott, és a külföldre költözés tervezésétől a tényleges elköltözésig segítek a hallgatóknak. A Dániához fűződő kapcsolatom személyes: a saját gyermekem ott tanul, és sok információt kapok első kézből rajtat keresztül.”

Schmidt Vanessza

„Az egyetemi éviem alatt több alkalommal is sikerült kipróbálnom a külföldi diákéletet. A Dániában eltöltött évek után ugyan a szívem hazahúzott, de egy darabja örökre ott maradt. 2016-ban kerültem gyakornokként a Study Abroadhoz, és már többszáz diákot kísértem végig ezen az izgalmas úton. Ne feledd, hogy nem kell egyedül nekivágnod a nagy kalandnak, én itt vagyok és segítek!”