Gyakori kérdések

Itt találhatod a leggyakrabban előforduló kérdéseket. Ha nem találod a választ a te kérdésedre, keress minket!

Az AP és Bachelor diplomák jelentkezési határideje március 15., egyes iskolákba később is lehet jelentkezni, de csökken a felvételi esély.

A mesterképzésre a jelentkezési határidő március 1.

Először fel kell venned a kapcsolatot munkatársainkkal, majd elmenni egy személyes konzultációra. Itt majd tájékoztatunk arról hogy milyen dokumentumokra lesz szükséged, milyen angol tesztet kell kitöltened és hogy melyik portálokon kell leadni a jelentkezést.

A jelentkezés egy hosszú, akár hónapokig tartó folyamat, és mi minden lépésnél segíteni fogunk.

100 € / 45 000 Ft díjat kell fizetni, ha úgy döntesz, hogy regisztrálsz nálunk, és az általunk képviselt iskolába jelentkezel.

Ha olyan iskolába szeretnél jelentkezni amit nem képviselünk, 55.000 Ft-ot számítunk fel regisztrációkor, és további 55.000 Ft-ot, ha felvesznek.

Dániában az EU állampolgárok számára ingyenes a továbbtanulás.

Mivel a jelentkezés egy hoszzú folyamat, általában azt tanácsoljuk a diákoknak hogy legalább 4-5 hónappal a jelentkezési határidő előtt vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Ez minden iskolánál máskor derül ki, de áltabában június elején kezdik el megtudni a diákok hogy felvételt nyertek-e, azonban bizonyos iskolák egészen július végéig várnak ezzel.

Van bármilyen kérdésed?