Iskolák

Az általunk képviselt dán iskolák

Via University College Logo

VIA University College

Ez az egyik legnagyobb főiskola Dániában,3 campus-szal Horsensben és Herningben.Az intézmény minden évben júliusban és augusztusban nyári iskolát is kínál főiskolai hallgatóknak.

Képzések:

  • Horsens campus: szoftvertechnika, építészet, építőmérnök, klímaellátási mérnök
  • Herning campus: divattervezés, márkaépítés és marketingmenedzsment
Business Academy South West Logo

Business Academy Southwest

Az akadémia közepes méretű, kisebb osztályokat és személyesebb légkört kínál a hallgatóknak. A campus Esbjergben található.

Képzések:

  • AP programok: számítástechnika, multimédia design
  • Top-Up Bachelor programok: szoftverfejlesztés, webfejlesztés

Business Academy Southwest

A főiskola Haderslevben van, ahol 1 képzés tanulható angolul. A campus viszonylag kicsi és meghitt, ezért az UCsyd-ben tanulni olyan, mintha egy „nagy család” tagja lennél.

Képzés:

  • Általános iskolai tanár

University College Absalon

A főiskolának 2 campusa van.

Képzések:

  • Vordingborg campus: pedagógus képzés (4 év) Nemzetközi kitüntetéssel szerzett diploma.
  • Kalundborg campus: mérnöki alapképzés biotechnológiából (3,5 év)

Iskolák ahová szintén tudunk segíteni a felvételiben:

Ezekkel az egyetemekkel és főiskolákkal nincs szerződésünk. A jelentkezésben azonban továbbra is tudunk segíteni.

Támogatást nyújtunk a jelentkezési eljárásban, a szállás keresésben és az álláskeresésben. A szolgáltatás ára 110 000 FT (kb. 275 €). Ennek a díjnak az 50%-a az eljárás (regisztráció) elején, 50%-a pedig sikeres felvétel esetén fizetendő.

Aarhus University

Az 1928-ban alapított Aarhusi Egyetem az évek során jelentős dán egyetemmé fejlődött, amely erős nemzetközi hírnévvel rendelkezik. Az iskolában több mint 40 000 diák tanul.

Copenhagen Business School

Az iskola 1917-ben alakult, és a legmagasabb rangú Business School Dániában. Ma 20 000 diákjával és 1500 alkalmazottjával a CBS Európa egyik legnagyobb üzleti iskolája és egyike a 8 dán egyetemnek.

University of Copenhagen

A Koppenhágai Egyetem egy kutatóegyetem Koppenhágában, Dániában. Az 1479-ben alapított Koppenhágai Egyetem Skandinávia második legrégebbi egyeteme, és Európa legjobb egyetemei közé tartozik.

Technical University of Denmark

A DTU nemzetközileg vezető egyetemként ismert a műszaki és a természettudományok területén. Üzletközpontú megközelítéséről, a környezettudatosságra összpontosításról és a hangulatos tanulmányi környezetéről híres. Európa vezető mérnöki intézményei közé tartozik.

IT University of Copenhagen

A Koppenhágai IT Egyetemet 1999-ben hozták létre, ma Dánia vezető egyetemei közé tartozik, amely az informatikai kutatásra és oktatásra összpontosít. Korszerű oktatást és kutatást nyújt a számítástechnika, az üzleti IT és a digitális tervezés területén.

Kalø Organic Agricultural College

A Kalø az egyetlen biomezőgazdasági főiskola Dániában, ahol körülbelül nyolcvan-száz diák és körülbelül húsz alkalmazott van, akik szenvedélyesen foglalkoznak a biogazdálkodással. Itt biogazdálkodó vagy gazdálkodó asszisztens képzéseket találhatsz.

Metropolitan University College

A Metropolitan University College, más néven Metropolitan UC vagy MUC, egy egyetemi főiskola, amely számos alapképzési és akadémiai szakképzési programot kínál Koppenhágában, Dániában. 

Roskilde University

A Roskilde Egyetem egy dán állami egyetem, amelyet 1972-ben alapítottak, és Roskilde keleti részén található. Az egyetem alapképzést, mesterképzést és Ph.D fokozatot kínál. Az egyetem képzéseinek széles skálájába  társadalomtudományok, bölcsészettudományok és természettudományok tartoznak.

South Danish University

A University of Southern Denmark egy egyetem Dániában, amelynek campusai Dél-Dániában és Zélandon találhatók. Az iskola számos programot kínál a bölcsészettudományok, a társadalomtudományok, a természettudományok, az egészségtudományok és a műszaki tudományok területén.

Van bármilyen kérdésed?