Iskolák

Az általunk képviselt holland iskolák

HZ University of Applied sciences

A HZ-nek körülbelül 4800 diákja van, és 9 angol nyelvű alapképzése. Campusai Vlissingen, Roosendaal és Middelburg városokban találhatók. Az iskola nagyon modern, világos, építészetileg barátságos. A HZ minden évben Nyílt Napokat tart, általában novemberben, februárban, áprilisban és júniusban, ahol meglátogathatod az iskolát. A nyílt napokra utazó diákok anyagi támogatást kaphatnak az iskolától.

Avans University of Applied Sciences

Az Avans 4 teljes alapképzést, 1 rövid alapképzést és 2 mesterdiplomát kínál. Az iskola Bredában található. A Dél gyöngyszemeként becézett Breda virágzó diákközösségnek ad otthont, ezért nem meglepő, hogy a város tele van nagyszerű bárokkal, éttermekkel és sportklubokkal. Az Avanst Hollandia legjobb Alkalmazott Tudományok Egyetemeként tartják számon.

Saxion University of Applied Sciences

A Saxion campusa három különböző kelet-holland városban található: Enschrede, Apeldoorn és Deventer. 42 különböző programjuk van, főleg alap- és mesterképzésben. 3500 nemzetközi hallgató tanul 89 országból. Amszterdam, Rotterdam és Hága körülbelül 1,5 óra távolságra van.

Breda University of Applied Sciences

A Breda Alkalmazott Tudományok Egyeteme egy közepes méretű, államilag finanszírozott felsőoktatási intézmény. Több mint 7000 holland és nemzetközi hallgató tanul az intézetben. Alap- és mesterképzéseket kínálnak a játékok, a média, a szálloda, a létesítmény, a logisztika, az épített környezet, a turizmus, valamint a szabadidő és rendezvények területén.

Iskolák ahová szintén tudunk segíteni a felvételiben:

Ezekkel az egyetemekkel és főiskolákkal nincs szerződésünk. A jelentkezésben azonban továbbra is tudunk segíteni.

Támogatást nyújtunk a jelentkezési eljárásban, a szállás keresésben és az álláskeresésben. A szolgáltatás ára 110 000 FT (kb. 275 €). Ennek a díjnak az 50%-a az eljárás (regisztráció) elején, 50%-a pedig sikeres felvétel esetén fizetendő.

Fontys University of Applied Sciences

A Fontys Hollandia egyik legnagyobb egyeteme, és számos angol nyelvű alap- és mesterképzést kínál. Ide több nemzetközi hallgató jár, mint bármely más holland egyetemre, több mint 80 nemzetiségű hallgatóval a világ minden tájáról. A Fontys angol nyelven tanít Eindhoven, Venlo és Tilburg városában. Évente több nyílt napot kínálnak ingyenes szállással.

Van bármilyen kérdésed?